OVER ONS

Het begin van 
Gezana Eritrean Restaurant 

Selam is vanaf het begin de Chef-kok bij Gezana Eritrean Restaurant. Tevens is zij ook mede-eigenaar van het restaurant. Selam kookte als hobby al vaak voor de familie of grote groepen vrienden die over de vloer kwamen om van haar injera te genieten. Tijdens het grijpen van verschillende sausjes met de injera ontkwam ze niet aan de vraag, wanneer zij haar eigen restaurant gaat beginnen?

In 2017 ging Gezana Eritrean Restaurant open en sindsdien is het een begrip geworden in Eindhoven. Met verrassende kruiden uit Eritrea en een gevarieerde keuze aan veganistisch, vegetarisch en vleesgerechten heeft Gezana Eritrean Restaurant een concept wat al eeuwen oud is in Eritrea en Ethiopië een nieuw leven ingeblazen in Eindhoven. 

this-is-gezana-arrow-max-kneefel.jpg
Nederland_Eindhoven_Gezana (41).jpg
Koffie-Ceremonie

We hebben dagelijks een Eritrese koffie-ceremonie bij onze koffie-hoek. Waar we verse koffiebonen branden en malen terwijl u aan het dineren bent. In de koffie zit gemalen droge gember in waardoor de smaken van de koffie worden verterkt. Een aanrader voor de koffie liefhebbers.